• Cine suntem si ce facem

  line
  Facem parte din acea categorie de oameni care nu considera ca “Eco” este doar un termen la moda, ci o stare de spirit, un manifest zilnic. Stim ca planeta nu poate fi salvata intr-o singura zi, dar sta in puterea noastra sa actionam zilnic pentru a o face mai curata, mai putin poluata, mai frumoasa. 34Life inseamna o mana de oameni care si-au propus sa faca ceva in fiecare zi, pentru a pastra verde coltul lor de planeta: Brasovul si imprejurimile sale.
  read more
  slider image
 • Proiecte si campanii eco

  line
  Sambata, 15 Noimebrie 2008, membrii grupului 34life au imbogatit Calea Feldioarei cu o importanta sursa de oxigen. In data de 4 Aprilie 2009, Grupul 34Life a organizat sub sloganul 30 de minute pentru 30 de ani a doua campanie de plantare. In data de 14 Noiembrie 2009 34Life sub sloganul Ia-ti Revansa impreuna cu voluntarii Brasoveni au plantat 400 de Malini si Arbusti Ornamentali.
  Si in viitor vrem sa contiuam cel putin la fel ca si pana acum.
  read more
  slider image
 • Impreuna suntem 34Life

  line
  Mahatma Ghandi spunea: "Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei. Pentru a fi schimbarea pe care ne-o dorim in lume."
  34Life nu ar mai fi ceea ce este acum fara voluntarii care au dat o mana de ajutor in cadrul campaniilor de plantare. Prin urmare daca vrei sa faci ceva pentru viitor, vrei sa faci ceva folositor lumii in care traiesti si sa oferi o clipa din timpul tau liber naturii - inscriete ca voluntar in cadrul Asociatiei 34Life.
  read more
  slider image

Asociatia 34 Life sarbatoreste 5 ani alaturi de natura. Am inceput in 2008, o mana de oameni care doreau sa isi ajute planeta si am reusit, prin actiunile desfasurate alaturi de multi voluntari inimosi, sa plantam aproape 5000 de plante, am ecologizat diverse zone din Brasov si am reciclat peste 75.000 de pahare de plastic de la doua editii ale Oktoberfest.

Ne-am bucurat de sprijinul multor parteneri in activitatea noastra: Ursus Breweries, Vodafone, Viticola SA, ProfiTeam Solutions. De asemenea, actiunile desfasurate de noi au fost sprijinite de fiecare data de Primaria Brasov si de Inspectoratul Scolar Brasov. Indiferent de statutul sau tipul partenerului, la fiecare am gasit intelegere, implicare si pasiune pentru a ajuta natura si a avea grija de coltul nostru de planeta.

Am beneficiat si de sprijinul constant altor ONG-uri: Centrul de Voluntariat Brasov, Reteaua CAN, echipa Let’s Do It Romania Brasov precum si alte organizatii care ne-au ajutat sa ne ducem la bun sfarsit proiectele pe care le-am initiat.

Pentru ca este vorba de o aniversare, ne-am gandit sa o sarbatorim in stilul nostru propriu, printr-o noua actiune de plantare, intitulata: “5 ani alaturi de natura”.

Va invitam Sambata, 27 aprilie, ora 10, pe dealul Melcilor (in Racadau) sa plantam 1000 de salcami, intr-o zona care are nevoie de impadurire, de un “face-lift” ECO. Suntem siguri ca o sa veniti in numar mare, trebuie doar sa aveti la voi buna dispozitie (la fel ca la fiecare actiune din acesti 5 ani) si in masura in care aveti, o lopata…sau un tarnacop.

Va asteptam alaturi de noi. Pentru detalii suplimentare sau pentru confirmarea participarii ne puteti contacta pe adresa contact@34life.org

home title
From the Blog home title
home title
Doneaza 2%
Doneaza 2% www.cartidesuflet.ro ASC Corona 34Life.org
home title

Grupul 34Life nu putea sa isi desfasoare activitatea fara ajutorul unor persoane si organizatii care au dat o mana de ajutor pentru o viata mai verde.

Vrem sa le multumim pe aceasta cale: IubescBrasovul.ro, StiriBrasov.ro, Centrul de Voluntariat Brasov, Primaria Brasov, Zile si Nopti, Victoria-Group, Ciucas Brasov.


line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers