Tu ce ai face pentru oraşul tau II ? – Vremea nu tine cu noi

Tu ce ai face pentru oraşul tau II ? – Vremea nu tine cu noi

Ne-am dorit, ba chiar am consultat o gramada de forecasturi meteo si in acelasi timp ne-am bucurat de ploaia care a fost pentru ca ne usura munca la plantat, dar din pacate vremea in aceasta Sambata nu tine cu noi si nici semne sa se intrepte nu da.

Astfel ca:

Tu ce ai face pentru orasul tau II ?

Se amana

Odata si odata trebuia si vremea sa fie contra noastra pentru ca pana acum in celelate dati in care am plantat a fost mereu frumos si dupa mereu a plouat numai bine pentru plantele puse de noi, dar stiti cum este si poezia:  Vine ploaia, bine-mi pare / In gradina am o floare / Ploaia o va creste mare / Bine-mi pare, bine-mi pare. / Dupa ploaie soarele / Isi arata razele, / Norii s-au imprastiat / Curcubeul s-a aratat.

Amanam pentru Sambata 16 Aprilie aceasta plantare si speram ca atunci vremea sa fie cu noi sa iesim impreuna la plantat. Noi o sa mergem acolo la ora stabilita pentru cei care nu intra pe site la ora asta sa ii anuntam ca amanam si o sa comunicam peste tot pe unde putem aceasta modificare.

Revenim cu alte detalii in zilele care urmeaza chiar daca in principiu se schimba doar data de plantare.

Asociatia 34Life va multumeste si va doreste o zi frumoasa chiar daca afara ploua :)

Si pentru ca este anul international al padurilor va las in compania unui scurt documentar creat de Arthus-Bertrand, numit de Natiunile Unite, despre padurile si copacii care ne inconjoara, este cu adevarat cutremurator daca pot spune asa.

YouTube Preview Image

www.goodplanet.org/forets

[Imagine: paolovalde]


Recomandă prietenilor tăi acest articol:

 1. Ruxandra says:

  Tocmai am citit stirea in Buna Ziua Brasov din data de 11 aprilie 2011…citez: “În total au fost plantaţi 1.520 de puieţi de salcâmi (1.500), mălini (10) şi arbuşti de liliac (10) în cartierul Răcădău, pe B-dul Valea Cetăţii (în spatele Liceului de Arte Plastice). La această acţiune au participat foarte mulţi voluntari, printre care mulţi elevi din Braşov.”

  Pana la urma s-a amanat sau nu?

  • RaduM says:

   Servus Ruxandra, actiunea a fost amanata asa cum am postat noi pe site, din pacate cei de la Buna Ziua Brasov nu au mai confirmat stirea cu noi.
   Am amanat pentru Sambata 16 Aprilie, aceeasi locatie aceeasi ora 10:00 AM.
   Sper sa ne vedem acolo.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers