Locul deşeurilor nu este în casă! – Asociația Română pentru Reciclare

Locul deşeurilor nu este în casă! – Asociația Română pentru Reciclare

„Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, campania initiata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, revine in municipiul Braşov

Braşov, 14 septembrie 2012 – Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, ii invita din nou pe brasovenii care isi doresc un viitor mai curat si un mediu înconjurător mai sănătos sa participe sambata, 22 septembrie, la o noua actiune de colectare a DEEE.

Sambata, 22 septembrie, intre orele 10.00-18.00, Asociatia Rorec va fi prezenta cu puncte de colectare, deschise in urmatoarele locatii:

 1. Astra – B-Dul Saturn nr.32 – Galeriile Orizont
 2. Bartolomeu – Str. Gospodarilor nr.3 – langa locul de joaca
 3. Centrul Civic – La Primaria Noua, langa restaurantul Sergiana Center
 4. Ventrul Vechi – Str. Avram Iancu, intersectia cu Str. Bisericii Romane
 5. Centrul Vechi – Str. Nicolae Iorga, intersectia cu Str. Lunga
 6. Craiter – Str. Harmanului nr.110 intersectia cu Str. Pavilioanele CFR
 7. Florilor – B-dul. Alex. Vlahuta nr.10 la ITC
 8. Grivitei – nr.47, intersectia Str. Emil Racovita, langa locul de joaca
 9. Metrom – Str. Zorilor nr.4 – langa magazinul Billa
 10.  Noua – Darste – Str. Prunului nr. 9, intersectia cu Str. Levanticai
 11.  Racadau – Str. Tampei nr.6
 12.  Schei – Prund – Piata Unirii
 13.  Tractorul – Str. Oltet nr.12, langa Piata Agroalimentara
 14.  Stupini – Str. Barsei, langa Biserica

Pentru cei ce doresc sa obtina informatii suplimentare despre actiune, dar si pentru a programa preluarea gratuita de la domiciliu a echipamentelor grele sau voluminoase, Asociatia RoRec pune la dispozitie numerele de telefon 0268.327.041 si 0751.366.252, care vor functiona non-stop.

Prin participarea la aceasta actiune, locuitorii se vor alatura eforturilor sustinute ale Asociatiei RoRec de a apropia Romania de tinta anuala de colectare DEEE pentru fiecare cetăţean european, de 4 kg/locuitor.

Pentru a le da un motiv in plus pentru a scapa de vechituri, cu sprijinul partenerilor Indesit, Waldmessner si Philips, Asociatia RoRec pune in joc premii care constau in 5 masini de spalat, 10 boilere electrice, 10 hote, 10 fier de calcat si 10 blendere. Participantii pot afla daca le-a suras norocul si au castigat in cadrul festivitatii de premiere, care va avea loc sambata, 22 septembrie, de la ora 19.00, la cortul RoRec, din Piata Sfatului.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Peste 800.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate deja, in cadrul actiunilor desfasurate la nivel national, anul acesta, in campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.


Recomandă prietenilor tăi acest articol:

Comments are closed.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers