Reciclam din nou la Oktoberfest si avem nevoie de ajutorul tau!

Reciclam din nou la Oktoberfest si avem nevoie de ajutorul tau!

Asociatia 34 Life este din nou partener al festivalului Oktoberfest, organizat in perioada 6-9 septembrie,  pe  Arenele Ion Tiriac din Municipiul Brasov.

Dupa ce in 2010 am reciclat peste 25500 de pahare de plastic, anul acesta dorim sa depasim aceasta cifra. Participantii la eveniment sunt incurajati sa adune paharele folosite si sa vina cu ele la centrul de colectare amplasat intr-un spatiu special amenajat si semnalizat. Odata cu depunerea paharelor adunate, vor primi si premii, puse la dispozitie de organizatori.

Avem nevoie de ajutorul tau! Avand in vedere ca ne dorim sa depasim cifra din 2010, avem nevoie de ajutorul unui grup de voluntari (varsta minima obligatorie este de 18 ani), in toate cele 4 zile ale festivalului. Practic, pe langa distractia de rigoare, voluntarii vor ajuta membrii asociatiei la premierea participantilor, dar si la preluarea si depozitatea paharelor adunate. In cazul in care sunteti dispusi sa ne ajutati sa reciclam cat mai multe pahare va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa contact[at]34life.org.

Multumim organizatorilor,  in special Ciucas Brasov, si va asteptam sa ne ajutati (chiar si numai prin aducerea paharelor la punctul de colectare dupa ce le goliti) si sa va distrati impreuna cu noi la Oktoberfest 2012!


Recomandă prietenilor tăi acest articol:

Comments are closed.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers