34 Life la Biblioteca Vie

Si in acest an reprezentanti ai 34 Life au participat la Biblioteca vie. Astfel, in 27 octombrie, doi membri ai asociatiei noastre si-au pus ecusonul de ecologisti si s-au asezat in rafturile bibliotecii pentru a fii cititi. 55 de carti si 300 de cititori au participat la eveniment,  care a fost organizat cu succes pentru al treilea an consecutiv de catre Asociatia de Servicii Sociale Scut Brasov.34 Life la Biblioteca Vie

Pentru noi, a fost o ocazie buna pentru a transmite mesajul nostru catre publicul prezent la eveniment. In plus, anul acesta am beneficiat si de cititori din strainatate,  voluntari internationali din Germania si SUA au fost interesati de activitatea noastra, de cat de ecologisti si implicati in protectia mediului suntem ca si popor, dar si mai restrans, la nivel local. Ne bucuram deci ca am putut contribui si anul acesta la reusita intalnirii curiosilor cu diversele cartii prezente la Reduta.

Cateva concluzii ale cititorilor: “m-au trecut emotii si mi-au venit idei nemaintalnite pana acum”, “am aflat diverse povsti de viata si m-am recunoscut pe mine insumi in ele”, “am invatat sa apreciez mai mult oamenii si parerile lor”, “mi-am dat seama cu adevarat de realitatea in care traiesc aceste persoane”, “am invatat faptul ca fiecare om este diferit si trebuie sa fie bine cunoscut inainte de a fi criticat”.

Biblioteca Vie este un concept international (vezi www.humanlibrary.org), ce isi propune sa atraga atentia asupra diversitatii in toate formele ei, sa stimuleze dialogul intre oameni. De ce acest dialog? Pentru ca de multe ori diferentele dintre oameni nu sunt valorificate ca fiind resurse, de cele mai multe ori aceste diferente duc la discriminare, suspiciune si respingere.

 


Recomandă prietenilor tăi acest articol:

Comments are closed.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers