5 Ani alaturi de natura

5 Ani alaturi de natura

Asociatia 34 Life sarbatoreste 5 ani alaturi de natura. Am inceput in 2008, o mana de oameni care doreau sa isi ajute planeta si am reusit, prin actiunile desfasurate alaturi de multi voluntari inimosi, sa plantam aproape 5000 de plante, am ecologizat diverse zone din Brasov si am reciclat peste 75.000 de pahare de plastic de la doua editii ale Oktoberfest.

Ne-am bucurat de sprijinul multor parteneri in activitatea noastra: Ursus Breweries, Vodafone, Viticola SA, ProfiTeam Solutions. De asemenea, actiunile desfasurate de noi au fost sprijinite de fiecare data de Primaria Brasov si de Inspectoratul Scolar Brasov. Indiferent de statutul sau tipul partenerului, la fiecare am gasit intelegere, implicare si pasiune pentru a ajuta natura si a avea grija de coltul nostru de planeta.

Am beneficiat si de sprijinul constant altor ONG-uri: Centrul de Voluntariat Brasov, Reteaua CAN, echipa Let’s Do It Romania Brasov precum si alte organizatii care ne-au ajutat sa ne ducem la bun sfarsit proiectele pe care le-am initiat.

Pentru ca este vorba de o aniversare, ne-am gandit sa o sarbatorim in stilul nostru propriu, printr-o noua actiune de plantare, intitulata: “5 ani alaturi de natura”.

Va invitam Sambata, 27 aprilie, ora 10, pe dealul Melcilor (in Racadau) sa plantam 1000 de salcami, intr-o zona care are nevoie de impadurire, de un “face-lift” ECO. Suntem siguri ca o sa veniti in numar mare, trebuie doar sa aveti la voi buna dispozitie (la fel ca la fiecare actiune din acesti 5 ani) si in masura in care aveti, o lopata…sau un tarnacop.

Harta plantare

Va asteptam alaturi de noi. Pentru detalii suplimentare sau pentru confirmarea participarii ne puteti contacta pe adresa contact@34life.org


Recomandă prietenilor tăi acest articol:

Comments are closed.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers