Campanii si Proiecte

Grupul 34Life a reusit pana in prezent sa sustina cateva campanii de plantare in orasul Brasov. Toate au fost incununate cu succes, iar dedicatia si ajutorul voluntarilor se poate vedea si astazi si poate inca 1000 de ani de acum incolo in pomii plantati impreuna cu voluntarii nostrii.

fii-cu-picioarele-pe-pamant

Fii cu picioarele pe pamant »

Sambata, 15 Noimebrie, intr-un cadru deschis si prietenesc, membrii grupului 34life ajutati de Centrul de Voluntariat Brasov au imbogatit Calea Feldioarei cu o importanta sursa de oxigen. Incurajati de implicarea celor prezenti la sadirea celor 26 de puieti de membrii grupului 34life tintesc pentru urmatoarele campanii sa planteze mult mai multi copaci si sa ajute Brasovul sa intre pe harta Eco a Romaniei. Mai multe detalii despre campanie puteti citi aici in pagina dedicata – click aici.

30-minute-pentru-30-de-ani

30 de minute pentru 30 de ani »

Este a doua actiune de plantare a grupului 34Life ca parte a strategiei sale de a transforma Brasovul in cel mai verde oras din Romania. In data de 4 Aprilie 2009, Grupul 34Life a organizat sub sloganul- 30 de minute pentru 30 de ani – impreuna cu Centrul de Voluntariat Brasov, www.stiribrasov.ro si cu sprijinul Primariei Brasov, cea de a doua actiune de plantare. Mai multe detalii despre campanie puteti citi aici in pagina dedicata – click aici.

30-minute-pentru-30-de-ani

Ia-ti Revansa »

Este a treia actiune de plantare a grupului 34Life. In data de 14 Noiembrie 2009, Grupul 34Life sub sloganul – Ia-ti Revansa impreuna cu voluntarii Brasoveni au plantat 400 de Malini si Arbusti Ornamentali in 4 dintre cele mai mari parcuri din Brasov. Mai multe detalii despre campanie puteti citi aici in pagina dedicata – click aici.

Brasov 775 ani - File verzi

Brasov 775 ani – File verzi »

Brasovul va sarbatorii pe parcursul intregului an, 775 de ani de la prima atestare documentara a orasului Braşov. Astfel, toate evenimentele culturale si nu numai, vor fi organizate sub egida a 775 de ani de existenta pentru Municipiul Braşov. Pentru 34Life acest an este reprezentat prin organizarea unor actiuni de plantare si ecologizare care sa ne inscrie in linia evenimentelor organizate. Actiunile se vor desfasura sub sloganul: Alatura-te cruciadei moderne! Scrie o fila din istoria verde a orasului tau! Cu fiecare an mai nobil, mereu proaspat, mereu verde! Mai multe detalii despre campanie puteti citi aici in pagina dedicata – click aici.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers