Campania Plantarea Piticilor

plantarea piticilorSambata 17 Aprilie echipa 34Life impreuna cu Elevii Scolii Generale Numarul 12 si copiii Gradinitei numarul 26 au reusit in cadrul campaniei Plantarea Piticilor sa planteze 75 de copacei si 320 de plante ornamentale (gard viu ca sa fim mai exacti) si 8 ladite cu flori din seminte.

Dimineata la ore greu de imaginat pentru unii dintre noi :) am ridicat panzele sus si am plecat sa incarcam copacii si pamantul pentru flori. Am descarcat prima transa la Scoala Generala nr 12 impreuna cu 2 membri 34Life (Andrei si Andreea) si apoi am pornit spre Gradinita Nr 26.

La Gradinita am ramas profund surpinsi cand am vazut numarul mare de copii care au venit impreuna cu mama, cu tata sau cu bunica si bunicul pentru a participa la plantare si pentru a invata putin mai multe lucruri despre ce inseamna sa fi ECO.

Noi credem ca am reusit astfel sa dezvoltam imaginatia celor mici, sa stimulam interactiunile sociale, sa inoculam comportamentul responsabil fata de natura si sa ii invatam pe cei mici importanta lucrului in echipa.

Pentru efortul depus si bucuria cu care cei mici au reusit sa planteze ne-am gandit ca ar fi foarte frumos sa ii recompensam pe toti cu o diploma simbolica care sa le aduca aminte de una dintre cele mai frumoasa zile din viata lor.

Astfel ca am desenat diploma si Vineri 30 Martie le-am facut celor mici o surpriza cum nu se asteptau.

34Life acorda (lui) ___ distinctia de Voluntarul Viitorului pentru actiunea din 17 Aprilie 2010. Plantarea Piticilor.

Va las acum sa urmariti cateva imagini de la plantare:


Diploma Plantarea Piticilor

Diploma Plantarea Piticilor


 

Le multumim foarte mult voluntarilor care au participat la plantare (printre care Luana si Sabin), elevilor de la Scoala Nr 12, parintilor care s-au implicat activ in actiunea noastra si nu in ultimul rand oamenilor care au facut totul posibil de la scoala si gradinita.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers