Campania Turnirul Colinei

Ordinul Cavalerilor Verzi a provocat la duel in Turnirul Colinei pe Hoarda Gunoiului Nerevendicat:

Poluantul Pet, Distrugatoarea Doza, Prea-Murdaria Sa Hartie

Trambitele au sunat in data de 27 Martie 2010 pentru adunarea ostirii pe Colina Universitatii. Pe o vreme superba (care ne-a ajutat sa observam fiecare obiect ce nu isi avea locul intre copaci si printre firele de iarba) impreuna cu Primaria Brasov, Comprest si 16 Voluntari dornici de lupta si voiosi am reusit sa strangem 60 de saci mari plini de gunoi.

Am descoperit o noua moda legata de incaltaminte – doar uitati-va prin pozele de mai jos si o sa va dati seama la ce ne referim – pacat insa ca articolele sunt in numar limitat.

Si sa va mai povestim de faptul ca puteam echipa o casa – masina de spalat, frigider, lemne pentru usi si altele pe care nu le putem declara in mod public! Apropo, chiar am descoperit o casa – una improvizata, din cartoane, ascunsa printre copaceii crescuti pe marginea Colinei. Trist, dar adevarat.

Insa, cel mai mult ne-am bucurat cand ne uitam, extenuati, unul la celalalt si ne intrebam:

“Mai sunt saci de adus? Cati?”

La inceput. Mai apoi, a aparut intrebarea “Mai poti?”, iar raspunsul inevitabil era “Nu. Dar hai sa mai umplem vreun sac – doi”. Este adevarat ca nu am terminat tot ce ne-am propus, dar am promis sa ne intoarcem in viitorul apropriat pentru a termina Turnirul inceput.

Le multumim voluntarilor prezenti pentru participare, fara voi nu am fi reusit, sunteti cu adevarat Cavaleri ai orasului Brasov. Multumim si autoritatilor pentru suportul acordat, iar celor de la Comprest pentru sacii de gunoi si greblele care le-au pus la dispozitie cavalerilor nostrii.

Pentru mai multe detalii legate de Turnir gasim in categoria special creata printr-un click aici, iar pentru mai multe detalii legate de campania Brasov 775 ani – File Verzi gasim aici.

Dar sa lasam imaginile de mai jos sa vorbeasca de la sine.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers