Fii cu picioarele pe pamant

Fii-cu-picioarele-pe-pamant

Grupul 34life si-a inceput in mod oficial activitatea. Sambata, 15 Noimebrie, intr-un cadru deschis si prietenesc, membrii grupului 34life ajutati de Centrul de Voluntariat Brasov au imbogatit Calea Feldioarei cu o importanta sursa de oxigen.

34life a mai beneficiat si de sprijinul Primariei Brasov, companiei Purline, care a asigurat apa pentru plantarea puietilor, si Garten Oyntzen.

In conditiile in care suprafete din ce in ce mai mari din padurile care inconjoara Brasovul sunt inlocuite de ansambluri rezidentiale sau cladiri de birouri, membrii si voluntarii 34life care au participat la aceasta prima actiune, isi propun sa atraga si sa implice in actiunile viitoare, un numar tot mai mare de oameni cu o atitudine si tinuta eco.

In afara plantarii de puieti in zonele lipsite de verdeata sau in parcurile pentru copii aflate in apropierea unei cai rutiere, 34life se va concentra pe Educatie ecologica si Igienizare zone verzi. Unul din elementele cheie ale activitatii viitoare a grupului va fi participarea pe baza de voluntariat.

Campania “Fii cu picioarele pe pamant”, din 15 Noimebrie 2008, a dovedit ca exista dorinta de sustinere pentru genul acesta de proiecte si ca o mana de ajutor nu vine niciodata singura.

Incurajati de implicarea celor prezenti la sadirea celor 26 de puieti membrii grupului 34life tintesc la plantarea a 1500 copaci in anul care vine.

Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati 34life.org folosind pagina de contact.

Mai jos sunt cateva momente imortalizate de la actiune…

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers