Ia-ti Revansa

Ia-ti Revansa – Fata de emisiile de gaze, fata de gunoaiele aruncate la intamplare, fata de apa/energie irosite.

Grupul 34Life a organizat o noua actiune de plantare de copaci in Municipiul Brasov, ca parte a strategiei sale de a transforma Brasovul in cel mai verde oras din Romania sub deviza:

IA-ŢI REVANŞA

Sambata 14 Noiembrie – 34Life impreuna cu Gartenbau Oyntzen, Zile si Nopti, Victoria Global, Bricks Pizza&Pub, Ciucas Brasov si Primaria Brasov a organizat, cea de-a doua actiune de plantare de puieti din 2009 (a treia actiune a grupului).

Maratonul plantarii de toamna s-a desfasurat in paralel, in 4 dintre cele mai mari parcuri din Brasov (harta) :

  • Parcul Ursu (Valea Cetatii)
  • Parcul Centrul Civic
  • Parcul Tractorul
  • Parcul Central (Nicolae Titulescu)

Toate articolele legate de aceasta campanie le gasim aici: link

Prima etapa a campaniei a vizat curatarea parcurilor de deseuri, pentru o dezvoltare sanatoasa a arborilor si arbustilor, dupa care, in a doua etapa au fost plantati in total 400 de copaci si arbusti ornamentali.

Parcul Ursu (Valea Cetatii) – Au fost plantati 60 Malini si 40 Arbusti Ornamentali impreuna cu 20 de voluntari Brsoveni.

Parcul Centrul Civic – Impreuna cu 17 voluntari au fost plantati 100 Malini si 100 Arbusti Ornamentali.

Parcul Tractorul – 22 de voluntari au plantat 40 Mailini si 60 Arbusti Ornamentali.

Parcul Central (Nicolae Titulescu) – Au fost plantate 2 Magnolii si 5 Arbusti Ornamentali impreuna cu 7 voluntari.

Cele mai multe deseuri au fost stranse din Parcul Tractorul. Impreuna cu cei 22 de voluntari am reusit sa adunam 7 saci de gunoaie aruncate la intamplare prin parc.

Multumiri

In primul rand grupul 34Life vrea sa le multumeasca tututor voluntarilor care au venit si au pus osul la treaba in aceasta campanie de plantare. Ati fost extraordinari dragilor, am ras, am glumit, am muncit, ne-am facut prieteni noi, pe scurt impreuna am reusit sa ne facem viata mai frumoasa prin prisma orasului in care traim. Va multumim si speram ca pe viitor sa ne fiti alaturi si in alte campanii sau proiecte pe care o sa le mai desfasuram.

Multumim tuturor internautilor care n-au ajutat la promovare si la plantare. Astfel ca intr-o ordine aleatoare multumim dbogdan.com, brasovblog.net, fulgerica.com, ionutu.ro, stiribrasov.ro, iubescbrasovul.ro, ionutu.haipa.ro, cpnt.ro, si multi altii. Daca am uitat pe cineva va rog sa imi spuneti.

Ia-ti Revansa in imagini

Cateva imagini din ziua plantarii:


Centrul Civic Parcul Valea Cetatii (Racadau)
Parcul Tractorul

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers