Donatii

Doneaza pentru 34Life – Tree for Life

Daca ai participat sau ai aflat de misiunea si actiuniile noastre sau daca consideri ca asociatia noastra mertita sa fie ajutata pentru a reusii si pe viitor sa isi duca la bun sfarsit proiectele poti sa folosesti una din metodele de mai jos pentru donatii. Contributia ta de acum va aduce un aer curat si o planeta mai verde maine!

De ce 34Life?

  • Orice contributie catre 34Life va fi folosita pentru actiuni de ecologizare si plantarea de puieti!
  • Organizatia 34Life activeaza din anul 2008 avand statut juridic din Octombrie 2009. Nu beneficiaza de fonduri de la bugetul de stat bazandu-si activitatea in totalitate pe cotizatiile membrilor si donatii private.
  • Am reusit pana acum sa plantam 844 de puieti si 200 de arbusti ornamentali in cadrul a trei actiuni de plantare.
  • Asociatia 34Life a reusit in Decembrie 2009 sa castige premiul pentru Cel mai activ blogger in mobilizarea comunitatii din Brasov.

Facem parte din acea categorie de oameni care nu considera ca “Eco” este doar un termen la moda, ci o stare de spirit, un manifest zilnic.

Cum ne poti ajuta si care sunt modalitatile?

1) Voluntariat

In primul rand noi consideram comunitatea ca fiind ingredientul de baza in cadrul unei societati astfel ca primul lucru pe care il putem face pentru a da o mana de ajutor Asociatiei 34Life este sa ne inregsitram ca voluntari in cadrul grupului. Pentru a face acest lucru nu este nevoie decat sa completati un formular simplu printr-un click aici.

2) Transfer Bancar

O alta modalitate de donatie este Transferul Bancar direct in contul 34Life

RO79BUCU2091210089076 RON deschis la Banca ALPHA BANK BRAŞOV

3) 2% Din impozitul pe venit

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta din impozitul pe veniturile obtinute in anul precedent catre o entitate nonprofit. Aceasta optiune nu va costa nimic. Daca nu o folositi, suma respectiva ramane statului. Mai multe informatii despre cum sa donati 2% Asociatiei 34Life gasiti aici (click).

4) Donatii prin Paypal

Pentru cei care prefera donatiile folosind Paypal mai jos este butonl special dedicat acestui serviciu.

Va multumim pentru ajutor si interesul pentru natura.

Asociatia 34Life


34Life

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers