Doneaza 2 %

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta din impozitul pe veniturile obtinute in anul precedent catre o entitate nonprofit. Aceasta optiune nu va costa nimic. Daca nu o folositi, suma respectiva ramane statului.

Directionand aceasta suma catre Asociatia 34Life, sprijiniti natura, iar contributia ta de acum va aduce un aer curat si o planeta mai verde pentru ziua de maine. Pentru mai multe detalii privind proiectele noastre accesati sectiunea de proiecte printr-un click aici.

Pentru a directiona 2% din impozit catre Asociatia 34Life:

Daca sunteti salariat(a):

Completati “Cererea privind destinatia sumei reprezentând pana la 2% din impozitul anual” formularul 230 Trimiteti formularul pana la 15 Mai 2012 la administraţia financiară de care apartineti.

Daca aveti (si) venituri din alte surse (profesii libere)

Completati “Declaratia speciala privind veniturile realizate” formularul 200 Trimiteti formularul pana la 15 mai 2012 la administratia financiara de care apartineti.

Datele Asociatiei 34Life sunt deja completate iar suma pe care o reprezinta 2 % din impozitul tau va fi calculata de către administratia financiara. Adresele AF le puteti gasi pe siteul anaf printr-un click aici anaf.ro

In conformitate cu O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. In cazul in care doresc, donatorii, pot sa comunice fundatiei faptul ca au depus formularele respective.

Multumim persoanelor care au directionat catre Asociatia 34Life 2% din impozitul lor pe venit. Aceste sume vor sprijinii actiunile Asociatiei 34Life in plantarea de puieti si constientizarii generale prin actiuni ecologice.

Doneaza 2%

line
footer
Powered by WordPress | Designed by RaduM & Elegant Themes hosted by xServers